Services

Agenda

In de agenda vindt u belangrijke data zoals bijeenkomsten van Europa decentraal en derden en deadlines voor consultaties. De vermelding ervan is alleen bedoeld ter attendering; Europa decentraal geeft met plaatsing van de bijeenkomst geen kwaliteitsoordeel.

Presentatie op locatie

Regelmatig spreken de adviseurs van Europa decentraal op bijeenkomsten van gemeenten, provincies en/of waterschappen. Op de pagina Presentatie op locatie vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Month: Year:
« Prev November 2014 Next »
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
* Bijeenkomst staatssteunnetwerkBijeenkomst staatssteunnetwerk

Op 17 november 2014 vindt de tweede gratis bijeenkomst van het Staatssteunnetwerk plaats in Rotterdam. Europa decentraal is mede initiatiefnemer en –organisator. Deze bijeenkomst staat vooral in het teken van de gemoderniseerde staatssteunregelgeving. Die is inmiddels grotendeels in werking getreden. Gert-Jan Koopman, als plaatsvervangend directeur-generaal van DG Mededinging bij de Europese Commissie verantwoordelijk voor het Europese staatssteunbeleid, is een van de keynote speakers. De gemeente Rotterdam is onze gastheer. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor iedereen die in zijn of haar praktijk met staatssteun te maken heeft, zoals juristen bij overheden en ondernemingen, projectmanagers, consultants, wetenschappers, advocaten, leden van de rechterlijke macht, et cetera.

18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
* Bijeenkomst BNGBijeenkomst BNG

Time: 12:00

Besloten bijeenkomst bij BNG over Wet Markt en Overheid

28
29
30
Category Key
 Aanbestedingen
 Cultuur, onderwijs en jeugd
 Diensten van algemeen belang
 Dienstenrichtlijn
 Diverse
 Europees mededingingsrecht
 Europees recht en beleid decentraal
 Grensoverschrijdende samenwerking
 Informatiemaatschappij
 Justitie, vrijheid en veiligheid
 Milieu en klimaat
 Omnibus Decentraal
 Regionaal beleid en structuurfondsen
 Staatssteun
 Vervoer
 Vrij verkeer
 Werkgelegenheid en sociaal beleid